Valitse tarpeisiisi sopiva laina

Hae lainaa helposti netistä

Mikä on Laina15.fi?

Laina15.fi on verkossa toimiva lainavertailupalvelu. Laina15.fi ei itse tarjoa lainoja, vaan auttaa kuluttajaa löytämään parhaan lainantarjoajan. Voit jopa tarkastella, paljonko koko laina tulee käytännössä lopulta maksamaan, kun mukaan lasketaan kaikki lainanhoitokulut ja muut lainaan liittyvät kustannukset. Pankit ja luotonantajat voivat antaa sinulle useita erilaisia korkoja ja tarjouksia samalle lainasummalle. Tämä perustuu niiden omaan riskinarviointiin.Siksi on tärkeää vertailla aina mahdollisimman useita eri tarjouksia ennen lainan ottamista.

Palvelumme käyttö on täysin ilmaista. 

Hae lainaa eri kuluihin

Kun tarvitset luottoa, on sitä kätevää hakea netistä. Meiltä haet lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Voit siis helposti rahoittaa lainallamme esimerkiksi remontin tai vaikkapa unelmiesi lomamatkan. Oli lainan kohde ja summan suuruus mikä tahansa, tulee lainan ottamiseen aina suhtautua asiaan kuuluvalla vakavuudella ja perehtyä mahdollisimman huolellisesti aiheeseen, jotta ikäviltä yllätyksiltä ja hankalilta tilanteilta voisi mahdollisimman hyvin välttyä. 

Laina15.fi lainavertailun avulla löydät helposti juuri sinulle sopivan lainan:

  • Vertailussa mukana kymmeniä pankkeja ja lainapalveluja;
  • Ilmainen ja helppokäyttöinen lainavertailu;
  • Vertailussa kulutusluotot, pikavipit ja muut lainat.

Kun olet päättänyt, mitä lainaa haluat hakea, voit siirtyä Laina15.fi lainalistasta suoraan lainoittajan sivustolle hakemusta täyttämään.

Lainahakemusta täyttäessä sinulta yleensä kysytään muun muassa

  • Nimi, henkilötunnus ja osoite;
  • Lainasumma sekä laina-aika;
  • Taloustilanteesi, koskien nykyistä työpaikkaa, kuukausiansioita sekä toisinaan myös kuukausittaista kulutustasoa;
  • Muut nykyiset lainat;
  • Pankkiyhteystiedot sekä puhelinnumero.

Kuka voi hakea lainaa

Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu alkaa joko heti kun laina on otettu, tai erikseen sovitun ajan kuluttua. Usein sopimus määrittelee miten takaisinmaksu tapahtuu, ja minkälaisissa erissä. Takaisinmaksun alettua lainaa lyhennetään kuukausittain. Kuukausittainen maksu muodostuu itse lainan lyhennysosasta, sekä koroista ja kuluista.

Miksi en saa lainaa

Hylätty lainapäätös voi johtua useasta eri tekijästä. Lainahakemus voidaan hylätä, jos hakijan takaisinmaksukyky ei pankin mielestä ole tarpeeksi hyvä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa, tai jos hakija ei saa toimitettua tarvittavia liitteitä. Kannattaa muistaa, ettei Laina15.fi itse myönnä lainaa, eikä näin ollen voi vaikuttaa hyväksyttyihin tai hylättyihin lainapäätöksiin.

Tutustu lainalistaamme ja hae suosikkilainaasi jo tänään!